Крема за нокти
Опис на артикал
Достапно
Количина
 
Име на артикал
Крема за нокти
Шифра
102425
Цена
999.00 ден

Повторно убави нокти на прстите од нозете!
Крема за нокти - НАИЛ РЕВИТАЛИЗЕР

Безбојните, здебелени и деформирани нокти на прстите од нозете кои не изгледаат убаво се последица на инфекции и гливици! Новата ревитализирачка крема ја обновува безбојноста и ги прави ноктите помазни. Сега е завршено со безбојните и нерамни нокти на прстите од нозете! Покажете ги своите стапала во најдобро светло! Оваа нова блага крема за ноктите од нозете ги отстранува и ги прави помазни нерамните места. Вашите нокти повторно ќе бидат здрави и ќе имаат природен сјај.

Едноставна примена
Кремата нанесувајте ја со четката на површината од ноктите околу 1 минута. За неколку дена ќе имате повторно убави и здрави нокти!


СОВЕТИ НА ДР. КОЦИЌ

Нозете и стапалата понекогаш се прва цел на болестите што го напаѓаат организмот и можат да бидат...

ЧИТАЈ ПОВЕЌ...

Достапно
 
Повторно убави нокти на прстите од нозете!
Крема за нокти
Powered by Bio Clinica Makedonija
ASP.NET Shopping Cart Software