Капки против зараснување на ноктите во месо
Опис на артикал
Достапно
Количина
 
Капки против зараснување на ноктите во месо
Име на артикал
Капки против зараснување на ноктите во месо
Шифра
102420
Цена
999.00 ден
СТОП на зараснатите нокти!

Зараснатите нокти не се само болни, туку можат да доведат до сериозни инфекции и воспалувања, кои можат да завршат со хируршка интервенција.
Новиот производ за лекување на зараснати нокти, изум на американски ортопед, е делотворно средство.

Доволно е со помош на четкицата, која е фиксирана на капачето, на болното место да нанесете една капка и средството веднаш ќе почне да делува.
Достапно
 
СТОП на зараснатите нокти!
Капки против зараснување на ноктите во месо
Powered by Bio Clinica Makedonija
ASP.NET Shopping Cart Software