PERFEKT ARM FIRMING ГЕЛ, 50 мл
Опис на артикал
Достапно
Количина
 
Име на артикал
PERFEKT ARM FIRMING ГЕЛ, 50 мл
Шифра
101430
Цена
1,299.00 ден

Затегнете ги своите надлактици без естетска хирургија

КАЖЕТЕ ИМ ЗБОГУМ НА “МЛИТАВИТЕ РАЦЕ“
со посебниот гел за зацврстување на кожата од рацете

Како што старееме, кожата ја губи својата еластичност и сврзното ткиво го губи својот тонус, па резултира со млитавост и висната кожа на надлактицата. Постоечките масни перничиња под кожата се видливи и наликуваат на целулит, со карактеристични вдлабнатини и нерамна кожа.

Женските надлактици и нивната исклучително нежна структура на кожата и мускулите, особено внатрешното сврзувачко ткиво, се склони кон собирање на маснотии кои на кожата и ја одземаат еластичноста и мекоста.
По триесетата година се појавуваат и првите знаци на губење на мускулниот тонус, како последица на слабата физичка активност, бременоста, лошата исхрана... резултатот е “млитав“ изглед на кожата од надлактиците. Без разлика на возраста, секој сака убаво да изгледа.

Кажете им збогум на “млитавите раце“ - со посебниот гел за зацврстување на кожата од рацете.

Како да ја избегнете таа непријатна појава?

Решение на овој проблем е секако правилната исхрана и умереното вежбање за истегнување на мускулите на надлактиците. Но тоа и не е секогаш достапно и немаме навика за редовно вежбање. За среќа, кожата е орган со големо самообновување и со правилна исхрана и услови за соодветна надворешно, козметичка нега, нема место за паника. Сега постои посебна нега за зацврстување на кожата на рацете која ефикасно го решава овој проблем.

"Perfekt Arm" гел

Единствениот комплекс на активни состојки, кои го прават kofeinот и karnitinот, го активира затегнувањето на кожата и ги разбива насобраните масти, го поттикнува согорувањето на мастите и го олеснува протокот на лимфата која ги отстранува насобраните течности на ткивото. Со тоа се обезбедува подобра еластичност и цврстина на кожата. Кожата изгледа мазна, затегната, со забележително цврсти контури.

Имате ли млитави надлактици?
Вратете ја повторно формата на вашите раце благодарение на овој ефикасен гел за зацврстување на Medosan. Со редовна употреба, опуштеното сврзно ткиво е обновено и затегнато и квалитетот на кожата е значително подобрена.

Мислење на др. Коциќ
"Во олабавената кожа доаѓа до намалување на колагенот и еластичното сврзно ткиво, а клетките ја губат способноста за задржување на водата. Кожата станува тенка и МЛИТАВА како вреќичка. Како на млитавата кожа да и го вратите затегнатиот изглед, зголемената отпорност, да се спречи губењето на водата, да се зацврсти и намали појавата на масни перничиња и целулит и да остане мазна и трајно затегната? Во Швајцарската лабораторија MEDOSAN експертите го создадоа ефикасниот гел, кој ги разградува масните клетки, ја задржува влагата, ја ревитализира и зајакнува опуштената кожа, го подобрува протокот на лимфата и кожата станува еластична и затегната, благодарение на karnitin-kofein ефикасното дејство. PERFEKT ARM гелот од Био Клиника се нанесува два пати дневно со лесни движења во насока на сказалките од часовникот. Со редовна употреба на овој квалитетен производ, можете на вашата кожа да и го вратите совршениот изглед и да носите облека без ракави."
мр.сц. Д. Коциќ, др. мед. интернист

Достапно
 
Затегнете  ги  своите  надлактици  без  естетска  хирургија
 PERFEKT ARM FIRMING ГЕЛ, 50 мл
Powered by Bio Clinica Makedonija
ASP.NET Shopping Cart Software