Свелто појас
Опис на артикал
Достапно
Количина
 
Име на артикал
Свелто појас
Шифра
101010
Цена
1,199.00 ден  699.00 ден
ИЗГУБЕТЕ ЈА ПРЕКУМЕРНАТА ТЕЖИНА И САНТИМЕТРИТЕ
без диети, без напор, благодарение на познатиот свелто појас
ПРАКТИЧЕН • НЕВИДЛИВ • ДЕЛОТВОРЕН

Свелто појасот е изработен од неопрен, тенок и лесен матерјал. Се закопчува со помошна лепенка и останува невидлив и на најтенка облека. Не ви пречи во текот на движењето, само лесната топлина ве потсетува дека го носите.
Делува како сауна на вашиот стомак, ја намалува за кратко време и вашата половина, ги постигнува идеалните мерки. Нарачајте го веднаш.


ВИДЛИВО СЛАБЕЕЊЕ ЗА МИГ ЌЕ БИДЕТЕ ИЗНЕНАДЕНИ СО РЕЗУЛТАТОТ!
ДОКАЖАНИ РЕЗУЛТАТИ:
• Ги губите килограмите и сантиметрите
• Ги отстранува маснотиите од критичните делови
• Половината е намалена
• Стомакот е тониран и обликуван


СВЕЛТО ПОЈАС - ЗА СЛАБЕЕЊЕ, ЗАШТИТА НА ГРБОТ И УБЛАЖУВАЊЕ НА РЕВМАТСКИТЕ ТЕГОБИ

Носете го појасот СВЕЛТО најмалку 72 часа и тогаш проверете колку се намалила вашата половина. Делува како сауна!

СОВЕТИ НА ДР. КОЦИЌ
Дебелината е крупен проблем во зачувувањето на здравјето. Дебелината не е само естетски проблем, туку тоа е и тешка болест поради компликациите кои можат да настанат ако предолго трае, а доведува и до намалување на квалитетот на животот. Ризикот од заболување расте...
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ...
Достапно
 
Видливо слабеење и ублажување на ревматските тегоби
Свелто појас
Powered by Bio Clinica Makedonija
ASP.NET Shopping Cart Software