Dermacel крема
Опис на артикал
Достапно
Количина
 
Име на артикал
Dermacel крема
Шифра
102440
Цена
1,099.00 ден

Дермацел е нова формула која помага при лекување на лупењето на кожата, егзема, црвенило, псоријаза, акни и сите видови на кожни заболувања. Моќната, делотворна крема го победува непријатното чешање и делува длабински.
Резултатот е: убава и негувана кожа. Дермацел не содржи кортизон и антибиотици, но содржи нови делотворни состојки како што се млечните ензими. Дајте и можност на Дермацел кремата да ја регенерира вашата кожа.

Олеснување за сите тегоби како што се црвенилото, акните и псоријазата!

ДЕРМАЦЕЛ е крема која делотворно се бори против кожните иритации. Благодарение на биоенергетското дејство, сега навистина е можно правилно да го третирате првутот, невродерматитот, црвенилото, акните и псоријазата. Резултатот ќе биде прекрасна кожа, нежна како свила. Повеќе нема да ви пречи чешањето! Ќе заборавите на неделотворните третмани кои не даваат никакви резултати.

Дермацел е производ на специјалисти дерматолози. Кремата содржи бројни актвни состојки како што се млечните ензими, витамини итн... Најважно е тоа што Дермацел делува иако не содржи кортизон и антибиотци. Ако сте испробале повеќе неделотворни третмани, ви препорачуваме да ја пробате делотворната крема Дермацел!
Големо благодарам!


Повеќе месеци се консултирав со разни кожни специјалисти, со надеж дека ќе ми помогнат да го контролирам невродерматитисот од кој боледувам - но за жал неуспешно. Докторите ми препишуваа креми и лекови кои ги користев по упатствата, но не ми беше подобро.

Кожата ми изгледаше ужасно, а болката понекогаш беше толку страшна што плачев и не можев да поднесам никаков допир на мојата кожа. Благодарение на една среќна случајност ми го препорачаа Дермацел третманот за кожа. По првото нанесување кожата повеќе не беше болна и почувствував олеснување.

По некое време забележав дека кожата почна да се обновува, така што зафатената површина почна да се намалува. Дермацел третманот за кожа стана дел од мојот секојдневен живот и не можам да го замислам животот без него затоа што ми овозможи живот без болки. Сега можам да носам и фустани со деколте! За мене нема подобра крема и се надевам дека ќе можам уште долго да ја купувам.

Срдечен поздрав, Г-ѓа Рената КапрезБи сакале и вие да го доживеете чудото на овој извонреден производ исто како и Г-ѓа Рената Капрез.


Достапно
 
Победите акните, псоријазата, црвенило...
Dermacel крема
Powered by Bio Clinica Makedonija
ASP.NET Shopping Cart Software