SKINCARE FLUID – 10 мл
Опис на артикал
Жал ни е, овој артикал во моментов не е достапен!
Име на артикал
SKINCARE FLUID – 10 мл
Шифра
102422
Цена
999.00 ден

Отстранете ги болните израстоци на кожата...
Брзо, едноставно, без болка!


SKINCARE FLUID природен и безболен производ

Skincare Fluid е локален производ создаден од природни билни екстракти, посебно наменет за отстранување на израстоците на кожата на безболен начин, како и израстоците на лицето. Skincare Fluidе создаден од западна Туја (Thuja Occidenatalis), есе нцијално масло познато по својствата на отстранување на разните израстоци на кожата.

Како делува Skincare Fluid?
Оваа природна формула е во течна состојба. Доволно е да нанесете три пати дневно на израстокот и да оставите кожата да го впие еликсирот. Премачканиот предел ќе се исуши, израстокот ќе падне и нема повеќе да се појави. Skincare Fluidе ефикасен производ и не ја иритира кожата, може да се употребува дури и на најчувствителните места.

Без негативни нус појави. Skincare Fluid содржи само природни екстракти, затоа не е утврдена ниту една негативна нус појава во текот на употребата. Израстоците може да ги остраните на сигурен и безболен начин, без ризик, без последици, без дополнителни трошоци, како што тоа е случај при агресивните техники при отстранување со ладење, при палење или при хируршки зафати.И запомнете, на Вашата кожа не остануваат лузни. Одлучете се за Skincare Fluid по прифатлива цена уште денес, одберете безболна и ефикасна солуција и отстранете ги ги изра-стоците!

ПРОТИВ ШТО СЕ КОРИСТИ?
• Брадавици
• Израстоци на кожата
• Molluscum pendulum
• Израстоци на лицето
• Кожни фиброми


НЕ СЕ КОРИСТИ НА БЕМКИ!

Жал ни е, овој артикал во моментов не е достапен!
Здрав и едноставен начин на отстранување на израстоците 
на кожата без хируршки зафати.
SKINCARE FLUID – 10 мл
Powered by Bio Clinica Makedonija
ASP.NET Shopping Cart Software