Храна од која што се слабее
Опис на артикал
Достапно
Количина
 
Храна од која што се слабее
Име на артикал
Храна од која што се слабее
Шифра
302670
Цена
899.00 ден  599.00 ден

Isabelle Martin
Храна од која што се слабее

19 производи, особено здрави и хранливи согоруваат повеќе калории отколку што внесуваат

Isabelle Martin: "Сите оние кои ги користеле, изгубиле на телесната тежина. Докажани резултати. Неколку нутриционисти (специјалисти за исхрана) откриле дека одредена храна помага при слабеењето. Тоа се производи со негативни калории. Колку повеќе ги јадете, толку повеќе слабеете."

Прашање: Како неколку производи можат да помогнат при слабеењето?
Одговор:
Искуствата покажаа дека 19 производи, особено здрави и хранливи (од кои, некои се зеленчук и овошје) согоруваат повеќе калории отколку што внесуваат. Значи, колку повеќе ги јадете толку повеќе го согоруваат вишокот на килограми. Тие производи (со негативни калории) се претвораат во енергија - не во сало.

Прашање: Како е тоа можно?
Одговор:
Моќта на производите со негативни калории е да го топат вишокот на маснотии. Наведеново ќе ви стане појасно кога ќе дознаете на кој начин вашиот организам го акумулира салото. Родени сте со одреден број на адипозни клетки. Тие адипозни клетки се надувуваат и размножуваат кога се дебелеете. Тогаш вашиот метаболизам станува побавен и со тоа и овозможува на храната која е на база на јагленохидрати да се претвори во сало и да го акумулира истото. Значи, можете да ослабете само ако правите дренажа на салото кое што се наоѓа надвор од вашите клетки.


Тоа можете да го направите на три начини:
• да ја отстраните храната која што содржи многу масти (диета)
• интензивно да вежбате
• или да ги јадете производите со негативни калории кои ги согоруваат масните наслаги и прават дренажа на салото кое се наоѓа надвор од клетките.
Очигледно, дека овој метод е најлесен, бидејќи не бара никаков труд или одрекување од нешто.

Прашање: Колку килограми за една седмица, може да се изгубат со овој метод?
Одговор:
Ако треба да изгубите помалку од десет килограми, ќе ослабете просечно 2,5 до 3 кг. во наредните недели. Ако сакате да изгубите повеќе од 10 кг., ќе ослабете уште повеќе. Неколку личности, кои сакаа да изгубат повеќе од 20 кг., веќе по првата седмица успеаа да ослабат 6 килограми.

• Успешната волшебна формула се нарекува - негативни калории! Успехот на една диета е тоа што сепак немора да се гладува, а со негативните калории тоа е можно. Ќе ослабете со уживање. Колку повеќе ќе јадете толку повеќе ќе слабеете. Поедноставен пат до саканата тежина не постои.

• Јадете колку што сакате и се што ќе посакате. Треба само да додадете 1/4 од производите што содржат негативни калории во вашата редовна исхрана бидејќи негативните калории ја согоруваат маснотијата и делуваат на слабеењето.

• Сите оние кои ги користеле производите со негативни калории, ослабеле.

ИМАВ СЕ ИСПРОБАНО
"Изгубив 16 килограми. Целиот мој живот патев поради дебелината, се имав пробано , само за да ослабам. Производите со негативни калории се единствената работа која беше успешна. Се чувствувам како нова, задоволна како никогаш досега. Мојот сопруг исто така изгуби 11 килограми. Сега сме среќни, бидејќи повторно ја почувствувавме радоста и задоволството во животот, изгубени порано поради вишокот на килограми."
Г-га Claudine S. 69 Lyon

МИСЛЕВ ДЕКА ЌЕ ОСТАНАМ ДЕБЕЛА ЦЕЛИОТ ЖИВОТ
"Често сонував како станувам послаба, но се што користев дотогаш не ми помогна во слабеењето. Тогаш ги открив негативните калории. Изгубив 11 килограми за две седмици, а севкупно 31 килограм и тоа многу побргу отколку што се надевав. Сопругот сношти ми рече дека никогаш не сум била толку убава како сега."
Г-га Marthe S. 75 Paris

Достапно
 
Слични производи
1001 домашен лек
345000
Достапно

Храна од која што се слабее
Powered by Bio Clinica Makedonija
ASP.NET Shopping Cart Software