Nopanol forte
Опис на артикал
Достапно
Количина
 
Име на артикал
Nopanol forte
Шифра
104035
Цена
1,099.00 ден  999.00 ден

Конечно, стигна целосен и моментален одговор на вашата болка!

Одговор против болки!

МЕДОСАН Спрејот против болки содржи концентрирана мешавина од билни екстракти, која во комбинација со врвната технологија ги отстра­ну­ва болките и ви овозможува живот каков што заслужувате.

По долги години истражува­ње, Швајцарските научници ги одбраа најмоќните природни состојки против болки и ги соединија во научно комбинирана формула која делува брзо и делотворно. Едноставно прснете и болката ќе исчезне, а вие ќе се чувствувате препородено.

Покрај тоа, спрејот е направен на природна база и е 100% сигурен - направен од најчистите билки, а Швајцарските биохемичари го доведоа до совршенство. Поради практичното пакување, спрејот секогаш може да ви биде при рака, во текот на ноќта или на одмор. Ова е особено важно ако почувствувате непредвидливи болки.

Моќна комбинација од билни екстракти и други активни состојки:

Харпагогпхѕтум: Популарната Ѓаволска Канџа од Јужна Африка се користи низ целиот свет за третирање на ревматски заболувања. Тоа е ретка билка која расте само во далечните краеви и има голем успех при третирање на болка.

Зимзелен: Мала автохтона грмушка, ползава зимзелена билка која расте во неплодните рамнини и планинските предели. Лековитото етерично масло добиено со дестилација содржи 99% метил салици­лат, сигурна состојка која има дејство како аспирин.

Еукалиптус: Маслото се добива со дестилација од популарното Австралиско дрво кое го обожуваат пчелите. Маслото има смирувачко својство и е познато по делотворното дејство при третирање на артритис.

Ванилил Бутил Етер: Оваа состојка овозможува посебно чувство на топлина, загрева и помага за подобра циркулација, а со тоа и ја носи крвта до болните места, смирува болка и воспаление.


Henry Chambers
Директор на истражување

"Честопати болката се зголемува од час во час и понекогаш трае и во текот на ноќта. Може да предизвика чувство на паника и дополнително да ја зголеми болката. Причините за таквата состојба се многубројни и не можеме да ги наброиме сите. Човековиот организам одсекогаш се соочува со епизоди на помалку или повеќе интензивно "чувство на болка" не знаејќи секогаш дека болката можеме да ја третираме по природен пат, долготрајно и делотворно."

Вашиот спреј против болки е сензационален. Интензивната болка исчезна. Секој ден ги користам вашите производи и затоа сум ви благодарен. Спрејот против болки им го препорачав и на колегите и дури и оние најскептичните на крајот се уверија во неговата делотворност.

Martin de Villiers, 58


По бројните третмани против болка во грбот и зглобовите, го открив НОПАНОЛ спрејот против болки кој навистина е прекрасен бидејќи кога ќе почувствувам болки, прснувам од спрејот на болните места и болката исчезнува. Со вашиот спреј уживам во секојдневниот живот и можам да уживам и во омилениот спорт (со своето куче), едноставно е прекрасен. Ви благодарам што ми го препорачавте овој спреј...

Jocelyne Lavilanie, 54

Достапно
 
Одговор против болки!
Nopanol forte
Powered by Bio Clinica Makedonija
ASP.NET Shopping Cart Software