Magic Soft Sleep Bra - Обем: 80 см
Опис на артикал
Достапно
Количина
 
Име на артикал
Magic Soft Sleep Bra - Обем: 80 см
Шифра
102852
Цена
999.00 ден

ВНИМАНИЕ ЗА СИТЕ ЖЕНИ!

ГОЛЕМ БРОЈ ЖЕНИ КОИ ГО НОСЕЛЕ ОВОЈ ИЗВОНРЕДЕН, ПОТПОЛНО КОМФОРЕН ГРАДНИК, ИЗЈАВИЛЕ ДЕКА ПОВЕЌЕ НИКОГАШ НЕМА ДА НОСАТ ДРУГ ГРАДНИК

ЕВЕ НЕКОЛКУ КОМЕНТАРИ:
"Со сигурност тврдам дека се работи за најдобриот градник што некогаш сум го носела."
"Удобен е, мек и ми дава прекрасна фигура."
"Никогаш нема да купам друг градник."
"Го обожувам материјалот од кој што е изработен. Толку е удобен ..."
"Благодарение на растегливите корпи не морам да се грижам околу изборот на бројот што ми одговара."Толку удобен, да, едноставно може и да се спие со него!

Овој единствен градник сигурно ќе ги задржи вашите гради, пријатно ќе ве допира како втора кожа а истовремено е толку комотен што воопшто нема да го почувствувате. Прерамките, рабовите и затворачот се толку удобни што никогаш нема да ве стегаат. Овој единствен свиленкаст стреч е толку пријатен што едноставно ќе заборавите дека носите градник. Со други зборови, овој Магиц Софт слееп бра - градник е толку пријатен што може и да спиете со него! И уште нешто, флексибилната мрежеста структура на овој Магиц Софт слееп бра - градник подеднакво одговара на сите големини на корпи. Се што треба да знаете при нарачката е вашата точна величина која ја носите. Градникот е изработен од многу бараниот Нѕлон-Спандеџ материјал кој може и машински да се пере.
Достапно
 
Слични производи
Толку удобен да едноставно може и да се спие со него!
Magic Soft Sleep Bra - Обем: 80 см
Powered by Bio Clinica Makedonija
ASP.NET Shopping Cart Software