Lumivitre - спреј за чистење 500 мл
Опис на артикал
Достапно
Количина
 
Име на артикал
Lumivitre - спреј за чистење 500 мл
Шифра
104001
Цена
999.00 ден  899.00 ден
ВРЕМЕ Е ЗА ТЕМЕЛНО ЧИСТЕЊЕ!
ЧИСТЕТЕ ГИ ПРОЗОРИТЕ ЕДНАШ ГОДИШНО


ЛУМИВИТРЕ е револуција!

Испрскајте го спрејот ЛУМИВИТРЕ на вашиот прозорец и тој ќе формира невидлив штит и ќе го штити вашето прозорско стакло од прашина, пареа, инсекти, никотин дури една година. Едноставно испрскајте го ЛУМИВИТРЕ на вашиот мебел или плочки и тие веднаш ќе станат посјајни. Идеален за куќа, кујна, бањи, автомобилско стакло и велосипедска кацига. Исто така штити од замаглување на стаклата.
Достапно
 
Слични производи
Чистете ги прозорите еднаш годишно
Lumivitre - спреј за чистење 500 мл
Powered by Bio Clinica Makedonija
ASP.NET Shopping Cart Software