1001 домашен лек
Опис на артикал
Достапно
Количина
 
1001 домашен лек
Име на артикал
1001 домашен лек
Шифра
345000
Цена
899.00 ден  599.00 ден

Во книгата ќе пронајдете цела низа на совети и лекови.

Наведуваме неколку примери:

• Едноставно средство за спречување или лекување на крвните згрутчувања и воспаленија на вените.
• Метод со чија помош можете да се ослободите од голем чир за најмалку една недела без хируршка интервенција.
• Метод со чија помош можете да ги излекувате воспаленото грло, засипнатиот глас и заморот со помош на средства кои се продаваат по аптеките по многу ниски цени.


• Програма за хигиена која спречува појавата на брчките.
• Неколку капки масло во млака вода успешно делува против лошиот здив.
• Два вида витамини кои делотворно делуваат во лекувањето на бронхитисот.
• Чудотворна крема против хемороиди која можете и самите да ја подготвите.
• Маслото за масажа ја отстранува главоболката за неколку минути.
• Неколку едноставни вежби кои делуваат олеснително кај болките во грбот.


Сите овие тајни и проверени лекови обелоденети во книгата 1001 домашен лек за лекување со природни лекови можете да ги користите на свој начин. Ваште предци, дедо и баба ги користеле овие средства. Тоа се добри стари методи надополнети со сензационалните откритија на др. Хартман.

Достапно
 
Слични производи
Во книгата ќе пронајдете цела низа на совети и лекови
1001 домашен лек
Powered by Bio Clinica Makedonija
ASP.NET Shopping Cart Software