Yamamoto метод за колено х1
Опис на артикал
Достапно
Количина
 
Име на артикал
Yamamoto метод за колено х1
Шифра
102140
Цена
1,299.00 ден  1,199.00 ден


ОСЛОБОДЕТЕ СЕ ОД БОЛКИТЕ НА ПОСЕБНАТА ЈАПОНСКА МАГНЕТНА ТЕРАПИЈА!


Во Јапонија веќе долго време во здравството се користат магнети кои ги намалуваат болките во зглобовите и мускулите. Концентрираната телесна топлинска енергија во биомагнетите ја намалуваат вкоченатоста на зглобовите и мускулите. Јамамото помагалата лесно се поставуваат и не пречат при движење и мобилност на зглобовите.

Коленото е најчувствителниот зглоб на човековото тело. Ниедна друга болка не е посилна и посериозна од болката создадена при преоптовареност на коленото или болките кои доаѓаат со годините. Поради опишаните симптоми, болните се обидуваат што помалку да се движат, а тоа предизвикува уште поголеми здравствени проблеми. Поради овие причини јапонскиот ортопедски специјалист доктор Јамамото го развил терапевтскиот магнетен метод за намалување и ублажување на болките во зглобовите. Во Јапонија впрочем статичните магнети многу често и успешно се користат во здравството како помош при отстранување на болките.

Докажано е дека магнетите ги отстрануваат физиолошките блокатори кои ги предизвикуваат болките. Ова е корисен терапевтски метод кој ја внесува целокупната телесна топлина во зглобовите на колената и лактовите.
Достапно
 
Слични производи
Ослободете се од болките
Yamamoto метод за колено х1
Powered by Bio Clinica Makedonija
ASP.NET Shopping Cart Software