Магнетен појас за грб (L-XL)
Опис на артикал
Достапно
Количина
 
Магнетен појас за грб (L-XL)
Име на артикал
Магнетен појас за грб (L-XL)
Шифра
101060
Цена
1,299.00 ден  1,199.00 ден
Завршено е со болките во грбот и искривениот 'рбет благодарение на

ИЗВОНРЕДНИОТ
МАГНЕТЕН ПОЈАС
ЗА ГРБ


Магнетниот појас не ослободува од болка и го корегира лошото држење на грбот и рамената. Наменет е за зацврстување на рамената, со постепено исправање на 'рбетот. Магнетниот појас за грб содржи 12 магнети, кои се стратешки распоредени, и се наменети за ослободување од болките и вкочанетоста во рамената, тилот, грбот и слабинскиот предел.

3 ТАЈНИ НА ИЗВОНРЕДНИОТ МАГНЕТЕН ПОЈАС ЗА ГРБ
- цврст материјал кој го исправува 'рбетот.
- содржи 12 магнети
- обликот е посебно дизајниран од јапонски специјалисти
Достапно
 
Слични производи
Ослободување од болките и вкочанетоста...
Магнетен појас за грб (L-XL)
Powered by Bio Clinica Makedonija
ASP.NET Shopping Cart Software