• Ако сакате да направите нарачка на еден или повеќе од нашите производи со кликнување на полето купувам производ влегувате во вашата кошница.

 • Во кошницата можете да додате повеќе производи со кликнување на полето ПРОДОЛЖИ ДА КУПУВАШ или ако сакате да отстраните некој производ со кликнување на полето ОТСТРАНИ.

 • Исто така можете да ја менувате количината на производи со внесување на саканиот број на полето КОЛИЧИНА.

 • По секоја внесена промена во вашата кошница морате да кликнете на полето ОСВЕЖИ за да може промената да се регистрира и ние да ја примиме нарачката прецизно.

 • Начин на правење на нарачка
  При прием на Вашата нарачка практично истиот момент ќе бидеме известени! (Во случај на неможност за испорака го задржуваме правото да не ја прифатиме нарачката или во договор со Вас да го одредиме времето за испорака и/или да Ви понудиме друг производ во замена)
   
 • Плаќање
  Плаќањето се одвива при прием на пратката - во готово.
   
 • Цени
  Во цената е вклучен и ДДВ. Трошоците за достава ќе бидат пресметани при изработка на нарчката. Повеќе информации за трошоците за достава ќе добете тука.

 • Како се врши доставата и по која цена?
  Доставата на производите се одвива преку Македонски пошти. Доставата се одвива само во границите на Република Македонија. Вашите производи ќе бидат доставени според вообичаените услови и правила на Македонски пошти. Вообичаено време за испорака е 2-3 дена.
   
 • Трошоците за пакување и испорака изнесуваат 290 ден.
  Купувачот треба да провери дали пратката е оштетена однадвор и во случајот ако е оштетена, известете ги вработените во Био Клиника д.о.о.е.л и да одбиете да ја примите истата.
  Ако пратката не стигнала во одредно време, купувачот треба да го извести продавачот кој ќе ги превземе сите активности во врска со испораката која многу доцни.

 • Кога купувачот има право на поврат?
  1. Кога пратката не ги содржи артиклите кои ги нарачал купувачот.
  2. Кога производот е оштететен, а оштетувањето не настанало при транспорт.

 • Поврат на производите (заедно со фактурата и сметката) мора да биде 15 дена од приемот на истите, во спротивно не го уважуваме повратот.

 • Приватност на податоци
  Сите ваши податоци се заштитени и служат само за користење за однос со купувачите. Преку нас можете да добиете рекламни материјали, но доколку не сакате да ги примите, едноставно известете не и кажете го своето име и адреса.
  Кога ќе нарачувате, ние мораме да го знаеме Вашето име, e-mail адреса, адреса за достава. Тоа ни овозможува да ја комплетираме Вашата нарачка.
  Исто така потребен ни е Вашиот телефонски број кој ќе ни овозможи директен контакт со Вас во случај да има проблем со Вашата нарачка.

 • Со кликнување на полето ПРИЈАВА ќе Ви се отвори прозор каде што ќе можете да ја впишете својата e-mail адреса и лозинка ако претходно сте купувале од кај нас или преку web shop-от, а ако прв пат отворате сметка на корисник морате да кликнете на полето ПРИЈАВЕТЕ СЕ...
 • Внесот на сите производи е задолжителен.
 • Лозинката мора да содржи најмалку 6 знаци, НЕ СМЕЕ ДА СЕ СОСТОИ САМО ОД БРОЕВИ, и потребно е да ја запомните за да ја впишете истата при повторна нарачка!
 • Откакао ќе ги исполните сите потребни полиња со кликнување на ПРОДОЛЖИ Ви се отвора нов прозор каде ќе можете да ја внесете адресата на која сакате да Ви стигне нарачката!
 • Со оглед на тоа дека нарачката се плаќа при приемот на пратката, таа адреса што ќе ја наведете како адреса за достава ќе биде всушност адресата на која ќе ја примите и платите пратката.
Powered by Bio Clinica Makedonija
ASP.NET Shopping Cart Software